More · altres

abxFundació Arranz-Bravo. La Col·lecció

[Arranz-Bravo Foundation. The Col·lection]

Català /Castellano/English

Centre Cultural Tecla Sala, 2005

242 pàg.

Estructured in 15 chapters, Albert Mercadé writes about Arranz-Bravo biography studying the Arranz-Bravo Foundation collection, with more than 300 art works created by the catalan artist.

Llibre biogràfic sobre Eduard Arranz-Bravo, organitzat en 15 capítols, en que l’autor repassa els episodis més destacats de la seva trajectòria artística a partir de les obres de la col·lecció de la Fundació Arranz-Bravo, formada per més de tres-centes obres d’art del pintor català.

Libro biográfico sobre el pintor Eduardo Arranz-Bravo, organizado en 15 capítulos. El autor repasa los episodios más relevantes de su trayectoria artística a partir de las obras de la colecció de la Fundación Arranz-Bravo, integrada por más de trescientas obras del pintor catalán.

……………………………………………………………………………………………………………………….

llibre-oriol-sabatinsolit-i-films-d-art Oriol Sàbat

  Català/castellano/English,

Textos de J.Corredor-Matheos, Albert Mercadé, Susanna       Rafart i Oriol Sàbat,

25’3 x 20,3 cm, 128 pàgines + DVD,

Editat per Insòlit i Films d’Art, Barcelona; 2007

Essay dedicated to catalan painter Oriol Sàbat (Barcelona, 1967). Sabat is one of the leading artist of the Barcelona contemporary expressionism. His works are created in a deep and spiritual connection with suburbial nature.

Ensayo dedicado a las pinturas y dibujos del pintor  Oriol Sàbat (Barcelona, 1967), considerado uno de los artistas más representativos de la pintura expresionista contemporánea catalana. Sus obras desvelan una misteriosa conexión con la naturaleza suburbial, que el creador toma como punto de partida para sus profundas reflexiones sobre la naturaleza y la existencia.

Assaig dedicat a les pintures i dibuixos del pintor Oriol Sàbat (Barcelona, 1967), considerat un dels artistes més representatius de l’expressionisme contemporani català. Les seves obres palesen una misteriosa connexió amb el paisatge suburbial, que li serveix com a punt de partida per a un discurs profund i tràgic sobre la naturalesa i l’existència.

………………………………………………………………………………………………………………………………

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s